info@foodzi.nl

over foodzi

Complete event planner voor alle zakelijke events

Een weergaloos zakelijk event organiseren, tot in perfectie geregeld, daar worden wij gelukkig van. We zijn begonnen als cateraar maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een complete event planner. Doordat wij alle expertise in huis hebben, kunnen we jouw zakelijke event of bedrijfsfeest naar the next level tillen. Het maakt ons niet uit of we een event nu op Texel, in Maastricht, Middelburg of in Enschede moeten organiseren. Wij werken door heel Nederland.

Wij weten wat jullie klanten leuk vinden, wat ze willen eten en beleven, waar ze van genieten én hoe je dit kunt organiseren. Daar zijn we misschien een tikje eigenwijs in, maar alleen zo kunnen wij het allerbeste bieden. Eerlijk, transparant, maar ook flexibel, rekening houdend met jouw wensen en budget.

Zelf doen

Foodzi is in 2006 opgericht door Willem Kok uit passie voor eten én koken. Want de basis is goed eten, dat is altijd zo geweest. Maar tijdens events waar hij actief was, zag Willem al snel wat beter kon. De kleine details, de logistiek uitdagingen, de veiligheid, het niveau, net iets meer zien en daarnaar handelen. De bekende stap extra maar dan met sfeer, want het draait allemaal om een geweldige beleving.

Bekende gezichten

Inmiddels is Foodzi niet alleen meer Willem, maar ook Kelly, chef-kok Leon en een groot team van vaste en flexibele medewerkers. Als je ons kiest als event planner zie je altijd dezelfde gezichten. Zo heb je Kelly die als jouw persoonlijke aanspreekpunt het hele event overziet en regelt. Zij is ook degene die vrijblijvend bij je langskomt om alle wensen, mogelijkheden en het budget te bespreken. Maar ook chef-kok Leon, die achter de schermen alle gerechten bedenkt en vers bereidt. Je hebt onze vaste chauffeurs en facilitaire medewerkers Joost en Leon die ervoor zorgen dat alle spullen netjes op plaats van bestemming aankomen. En onze vaste partymanagers die de medewerkers aansturen en het aanspreekpunt zijn gedurende het event. Uiteraard Willem zelf, die bij ieder event kookt, maar er ook op let dat op de locatie alles klopt en ervoor zorgt dat het event vlekkeloos verloopt.

En natuurlijk onze andere medewerkers, een hecht team dat al jarenlang met elkaar werkt. We doen het samen, waarderen iedereen en zetten ons voor 200% in. De lijntjes zijn kort, onze responstijd ook. Want doordat we 7 dagen per week bereikbaar zijn, krijg je altijd snel een reactie. Heb je een idee voor een event? Dan gaan wij kijken hoe we het kunnen faciliteren. We kunnen van niets iets maken, houden van een flinke uitdaging en ontzorgen je volledig.