info@foodzi.nl

facilitair

Totale service, van begin tot eind

Een event organiseren dat jouw gasten imponeert zonder de nodige stress en zorgen? Wij creëren events met een maximaal effect. Door onze jarenlange ervaring in het plannen en organiseren ervan hebben we de juiste tools om van ieder event een unieke beleving te maken.

Wij bieden een totale service waarbij we een event van begin tot eind organiseren. Zo nemen we jou alles uit handen en zorgen voor een soepele uitvoering. Liever zelf de controle houden? Natuurlijk kunnen we ook ondersteunen bij bepaalde onderdelen van een event.

Event organisatie met alle facilitaire diensten in huis

De randzaken rondom een event kunnen overweldigend voelen. Ze zijn essentieel, maar ook onoverzichtelijk. Dus waarom geen gebruik maken van onze totale service? Wij hebben alle materialen zelf in huis. En wat we niet hebben, kunnen we altijd regelen.

Een greep uit onze materialen en services:

  • Advies: heb je een bepaald thema of activiteit in je hoofd, maar weet je niet hoe je dit van de grond moet krijgen? Wij geven persoonlijk advies op maat, rekening houdend met jouw budget. Geen verzoek is te gek, geen uitdaging te groot; wij gaan tot het uiterste om jouw visie te realiseren.

  • Locatie: een kale loods omtoveren tot winterwonderland? Een saai parkeerterrein tot beachclub? Misschien weet je al precies waar het event moet plaatsvinden of ben je nog op zoek naar een toffe locatie. Wij kunnen van alle locaties beoordelen wat de mogelijkheden zijn. En werken samen met een aantal bijzondere locatiepartners.

  • Audiovisuele apparatuur: denk aan microfoons, luidsprekers, versterkers, verlichting, projectoren, schermen. Alles wat je nodig hebt om van jouw event een bruisende beleving te maken.

  • Meubilair en inrichting: van tafels, stoelen, podia, verhogingen, kussens en tapijten tot bloemen, decoraties en tenten. In thema of juist niet, wij zorgen ervoor dat jouw event een lust voor het oog wordt.

  • Catering: naast goed en lekker eten en drinken, zorgen we natuurlijk ook voor alles eromheen. Wij regelen niet alleen al het glaswerk, servies, bestek en bars, maar zorgen ook voor attent en goed getraind personeel.

  • En verder: er is nog veel meer wat we kunnen doen om jouw event vlekkeloos te laten verlopen. Wij kunnen bijvoorbeeld een heel kinderdorp, springkussens of een goochelaar regelen. Maar we hebben ook tenten en toiletwagens. We hebben zelfs een eigen elektricien in dienst om te ervoor te zorgen dat alle stroomvoorzieningen goed werken. Zo zorgen we ervoor dat jouw event echt een complete beleving wordt.