info@foodzi.nl

culinair

Goed eten, de basis voor alle events

We zijn van origine event cateraar. Niet zo gek dus dat eten bij ons centraal staat. Lekker eten met passie gemaakt waar mensen echt van genieten; dat is de basis van alle events die wij (helpen) plannen.

 

Zo is alles wat uit onze keuken komt vers, van hoge kwaliteit en zelfgemaakt. De meeste recepten bedenken we zelf, maar we laten ons soms ook inspireren door onze klanten. We gebruiken alleen verse ingrediënten, werken samen met de beste leveranciers en kiezen zoveel mogelijk voor biologische producten. Natuurlijk houden we rekening met allergieën en kunnen we Halal en vegan lekkers verzorgen.

Foodtruck, foodkraam of walking dinner, event catering op zijn best

Bij Foodzi hebben we verschillende concepten om jouw gasten een optimale food experience te geven.

Streetfood, waan je op een festival.

Met het streetfood concept kun je op een ontspannen en informele manier gebruik maken van verschillende foodtrucks of foodkramen. We bieden een gevarieerd assortiment aan culinaire creaties, van pizza tot poké bowls, van antipasti tot asian delights, van friet en poffertjes tot een FEBO-snackwand; de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu kiest voor één thema of juist meer afwisseling wilt, wij zorgen voor een sfeervol event vol smakelijke hoogstandjes.

Diners, een feestmaal op niveau.

Sit down dinner, shared dining, walking dinner, wij doen er alles aan om jouw gasten te verrassen met uiteenlopende en verfijnde gerechten. Met onze event catering zorgen we voor een onvergetelijk dinner. Onze koks nemen alles zelf mee en bereiden het dinner op de gewenste locatie, zodat het eten op jouw event echt een beleving wordt.

Maatwerk, naar smaak gemaakt.

Naast streetfood en dinners bieden we ook maatwerk. Denk aan live lunches, (vegetarische) barbecues of luxe bedrijfsborrels. Wij nemen ieder verzoek serieus. Of het nu gaat om een intiem event met een klein clubje mensen of juist een gigantische happening voor meer dan 2.000 man, bij Foodzi krijgt ieder event de aandacht die het verdient.